Syksyn huippu-uutuudet Topfoodsilta 1.9.2019 alkaen

Topfoods laajentaa ja monipuolistaa valikoimaansa jälleen syksyllä 2019. Syyskuun alusta alkaen saatavista uutuuksista löytyy muun muassa kauan kaivatut laktoosittomat pakaste mozzarellat, maukkaat pepperonit ja salamit, vuohenjuustot sekä porsaan fileestä valmistetut paistetut suikaleet ja kuutiot.

Odotetut uudet laktoosittomat ja pakastetut Mozzarellat

Vihdoinkin laktoosittomana saatavat pakastetut mozzarellat saatavilla niin helmenä kuin valmiiksi viipaloituna. Laktoosittomat mozzarellat ovat tasapainotuotteita, joiden avulla katteenhallinta on helppoa.

Maukkaat Pepperonit ja Salamit

Maukkaat ja lihaisat pepperonit ja salamit sopivat pizzoihin, leipiin sekä moneen muuhun.

Laadukkaat pakastetut Vuohenjuustot

Monikäyttöiset pakastetut vuohenjuustot monipuoliseen ruuanlaittoon. Vuohenjuustot sopivat salaatteihin, jäisenä pizzoihin, leipätuotteisiin sekä sellaisenaan nautittavaksi. Uudet vuohenjuustoviipaleet ovat myös tasapainotuotteita, joiden avulla katteen hallinta on helppoa. Tuoretta juustoa pakkasessa aina.

Kypsät ja pakastetut porsaanfileestä valmistetut kuutiot ja suikaleet Topfoodsilta

Porsaan ulkofileestä valmistetut maukkaat ja mureat porsaanliha kuutiot ja suikaleet. Kypsän ja pakastetun tuotteen avulla katteenhallinta on helppoa. Ei hävikkiä.

Tule tutustumaan tuotteisiin syksyn messuilla tai ota yhteyttä Topfoodsin yhteyshenkilöösi.